Vacature voorzitter Raad van Toezicht

Vacature voorzitter Raad van Toezicht

Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg zoekt een:

 

Voorzitter Raad van Toezicht (RvT)

 

In de RvT van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg ontstaat met ingang van 1 april 2022 een vacature voor de functie van voorzitter, in verband met het verlopen van de zittingstermijn van de huidige voorzitter. De benoeming geldt voor 4 jaar en kan eenmaal worden verlengd met 4 jaar.

 

Onze organisatie
Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg is hét landelijke aanspreekpunt voor alle vragen en ontwikkelingen op gebied van kinderpalliatieve zorg. Het Kenniscentrum kent verschillende taken, waaronder: faciliteren van regionale en landelijke netwerken, stimuleren van beleidsontwikkeling, initiëren en faciliteren van onderzoek en richtlijnontwikkeling en het verzorgen van deskundigheidsbevordering. Het Kenniscentrum is een netwerkorganisatie met een centrale bureauorganisatie, met standplaats in Utrecht. 

 

Wij zoeken
Wij zoeken een ervaren toezichthouder met affiniteit met de doelstelling en de doelgroep van het Kenniscentrum en brede maatschappelijk-politieke expertise voor wat betreft de gezondheidszorg, bij voorkeur de medische kindzorg. Kennis met betrekking tot de organisatievorm van netwerkorganisaties is een pre.

Bekijk de uitgebreide vacaturetekst inclusief functieprofiel onderaan deze pagina,
 

Bezoldiging
De voorzitter van de RvT ontvangt een vergoeding passend bij de maatschappelijke functie van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg ter hoogte van € 3.600 per jaar.

Interesse?
Uw belangstelling is gewekt? Voor meer informatie over de vacature en/ of de procedure kunt u contact opnemen met Nico Peelen, voorzitter Raad van Toezicht (06-17622262) of Meggi Schuiling-Otten, bestuurder (06-33340139).